UNDERBARA SOMMAR

Aj vad länge sedan jag bloggade senast. Valde att ta en paus från bloggvärlden.

Sommaren har varit riktigt härlig och den är inte slut ännu. Idag är det den 26 augusti. Jag är ledig denna veckan och vi har högsommarvärme i mina trakter. Efter lunch blir det stranden och 26 grader. Det ska bli samma hetta även imorgon så då kör jag en repris. Strand, sol, bad.

Vad har hänt dessa två månader? Massor. Jag ska inte lista allt nu. En sak som hänt som jag blir ytterst påmind om just nu när jag sitter och skriver, är att min kattflicka Cloetta krävde min uppmärksamhet ovanligt mycket för någon vecka sen. Så pass att hon stod på golvet och sträckte upp sig till bordskanten där jag har min laptop. Drog ut klorna och fastnade med den ena klon på Shift-tangenten så att den lossnade. Grrr. Så nu är det extra besvärligt att skriva.

Anna har blivit kär
Jag har blivit något jag inte planerat. Jag har blivit duktigt kär. Jag som inte tänkt bli det. Men det är jag. Kär i han som trodde hette Göran men som heter Mxxx.

Well, hur som helst.
Vi har hängt en del i sommar. Har flera gemensamma vänner, gillar samma typ av musik, han är skön, rolig och fin som tusan!

Inte Göran har varit min älskare sedan mars tror jag det var. Jag kallade honom för Hemlige Arne för att inte ens ville tala om sitt efternamn, var han bor och vad hans firma heter. Ingen facebook. Ett mobilnummer som inte gått att spåra. Allt var ganska märkligt men jag brydde mig inte. Ja ja. Det kunde egentligen kvitta för jag hade ingen seriös plan att det skulle bli något förhållande.

Jag skojade med honom ibland och kallade honom för min gigolo. Han kom när jag kallade på honom. Allt han kostade var knäckebröd, kaffe, juice och kräftost. Hihi. Ja, vi skojade lite om det.

Han ljög för mig hela tiden. Han är gift. Jag kom på honom. Små saker han sagt med tiden har gjort att jag förstod han var i ett förhållande. Jag är inte arg på honom. Jag är ingen moralpredikare. Men han kunde väl ha berättat?

Han berättade att han inte kunde förmå sig att tala om det för vi hade så bra sex ihop och han ville inte riskera att förlora mig. Jag sa att han antagligen inte hade förlorat mig heller. För mig var det bara sex. Jag har inte haft någon tanke på att vi skulle bli ett par. Vi är för olika personligheter för att det skulle funka.

Så nu vet jag hans efternamn, var han bor och vad hans firma heter.

Det enda jag sagt till honom är att jag inte vill ha någons galna fru som kastar gödsel på mig. Jag har ju faktiskt varit helt ovetande hela tiden. ”Jag vet inte hur hon skulle kunna komma på att jag har en älskarinna”, sa han.

Jag svarade lugnt och fint som vilket samtalsämne som helst: ”jag vet inte vem hon är och tänker inte ta reda på det. Men en sak ska jag säga: Inbilla inte mig att hon inte fattar. Ta inte detta personligt men ni män är ganska dumma. Ni tror att era fruar inte märker något på er. Men det ska jag säga att vi kvinnor har ett sjätte sinne, en magkänsla, lägger ihop ett och ett. Ser sådant som ni män tror inte märks. Dessutom: ni har inte haft sex på hur många år som helst. Alla kvinnor vet att mannen går och går tills de hittar vad de söker. Detta är min fasta övertygelse. Och vi kvinnor är likadana”.

Dessutom sa han vid ett tillfälle att han sagt till henne för länge sedan att han aldrig kommer acceptera ett äktenskap utan sex. I så fall kommer han att söka det någon annanstans. Så vad kan man säga? Klart hon fattar. När han säger att han är på gymmet, då har han varit hos mig.

Jag har å andra sidan varit ärlig och berättade att jag träffat en kille som jag vill lära känna mer och som jag har känslor för. Efter att vi pratat klart om detta frågar Inte Göran om vi skulle kunna funka som ett par, om han var singel det vill säga.

Jag fick glo-ögon 😲 och svarade: ”Det skulle vi aldrig kunna bli”. Jag sa inte varför. Det får han själv räkna ut. Men här kan jag berätta. Hur fasen skulle man kunna lita på en kille som ljugit för en?

Well, Inte Göran var på semester i fyra veckor och jag och Mr M började umgås mer och mer. Jag var ärlig mot Mr M och berättade för honom att det fanns en annan, men att det är på avveckling.

Det var det om Inte Göran.

Nu är det dags för stranden mitt i stan. Underbart.

So long

6 reaktioner till “UNDERBARA SOMMAR”

 1. Jag fattade på en gång att han var gift eftersom han inte ville sova över. Men det är hans problem och inte ditt men man ska ha den största respekt för bedragna fruar och ofta vänder vreden mot den andra kvinnan ist mot mannen.
  Men det låter som om duhar ett bra liv och att det finns ett liv efter C. Det gläder mig att läsa

  Gillad av 1 person

  1. Jo man vet aldrig vad som kan hända. Kanske ändå blir attackerad fast jag inte hade en aning. Han säger att han döpt mig till ngt annat i hans telefonbok i mobilen. Ett killnamn.

   Jo jag är så happy. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s