Tantra med Han som inte heter Göran

Det var ju torsdag igår. Torsdagsdejt med Inte Göran. Hemma hos mig.

Okej, jag ska gå rakt på sak.
Vi hade en variant av tantra sex. Utan penetrering. Utan orgasm. Inget vi hade kommit överens om eller pratat om. Vi bara gjorde så för att vi ville. Det var jäkligt nära men vi ville dra ut på allting, typ.

Detta kan jag rekommendera, även i en ny relation. Inte ta hela registret från A till Ö så klart. Det behöver man öva fram med en partner man litar på, känner varandra, så man kan hänge sig. Så tänker jag.

Att i en ny relation vara redo att våga och vilja ligga nakna intill varandra och bara mjukt utforska utan att ha fokus på erogena zoner.
Att låta sig upptäcka dem allt eftersom man känner mjukt, lite trevande och försiktigt. De finns ju på ställen man inte förväntar sig. Min kropp är översållad med sådana ställen och det kan bli lite för mycket ibland liksom. Är det så så är det bra att tala om det för partnern.
Att inte förvänta sig att man ska få orgasm och kämpa fram en till varje pris eller fejka. Ajabaja göra så.
Mjuka långsamma kyssar. Låta elementet pulsera ut värme. Hur erotiskt är det inte när det blir varmt och lite svettigt?

Jag smackade på elementet i sovrummet på högsta värme och hade sprayat lätt på örngotten med min favoritdoft som jag tycker är erotisk och tar fram känslor liksom. Det har jag märkt genom åren när jag använder den * fniss *
Vad den heter? Red Door, Elizabeth Arden. För mig är den, den sexigaste doft jag vet. Jag har testat flera andra men kommer ständigt tillbaka till Red Door. Doftar partnern Hugo Boss´ Code så är biffen klar. Jag hoppar till och blir som en katt i mars månad. Likaså av Axe duschgelé Excite. Mon Dieu! Ja ja det är vad mitt sinne njuter av.

Det vimlar av lämplig musik. Personligen blir jag lätt distraherad även av den lugnaste musik på låg volym. Det skulle möjligen vara ljudet av vågor som sköljer mot stranden. Eller Oxygene Part VI på några repeat. Sedan Part I och V. Ja det är bara att bygga ihop sin egna lämpliga ordning 🙂 . Ska testa med Han som inte heter Göran på söndag.

Andas
Andningen kan man öva på ensam, var som helst. Det gör jag emellanåt. Det där med att andas in på 3 och andas ut på 3. Jag tycker det funkar bra som mitt eget förspel faktiskt. Testa andningen. Upptäck att njutningen får en annan dimension.

För dig som är nyfiken på tantra, kommer här några intressanta länkar:
https://www.baaam.se/nyborjarens-guide-till-tantriskt-sex-testa-nu-i-atta-enkla-steg

https://www.battrerelationer.se/2019/02/08/3-ovningar-inspirerade-av-tantra/

Jag längtar med lust i hela kroppen efter söndagmorgon. Då ses vi igen, jag och Inte Göran.
Två dagar dit. Ett två 3 (andas in) ett två 3 (andas ut)

Nu ska jag försöka fokusera på annat. Inte lätt med de sms han skickar till mig. WOW.
Förspelet har börjat.

4 reaktioner till “Tantra med Han som inte heter Göran”

 1. Det finns så många sätt att göra saker på och det blir ju extra kul när man hittar någon som spelar i samma liga – det låter som du hittat någon riktigt bra 🙂

  Gilla

  1. Ja det här var en överraskning. Känns som vi är rätt lika. Det återstår att se. Jag försöker att inte ha några förväntningar. Men det bådar gott med den här killen 🙂 . Min magkänsla säger att det blir något bra med detta här.

   Gillad av 1 person

  1. Tider förändras hela tiden. När jag var 13 hånglade vi med kläder på. När jag var 14 år blev det tråkigt och då var det mer spännande med sex.
   Och i förra veckan hade vi bara hångel med kläderna på . Spännande 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s